Geng makcik kerepot ^_^

:: maaf ye ,, kaunter pertanyaan ditutup ::


" maaf ye ,, kaunter pertanyaan ditutup !! " ... satu statement yang paling aku suka guna bila kawan-kawan aku ,, sedara mara aku ,, dan sesiapa je la yang suka tanya soalan-soalan yang diketegorikan short essay ... aku sendiri pun dah letih nop kuarkan statement tu ... hehehe ... mana tak nye ,, selalu sangat aku kena soal ngan soalan b'bentuk short essay tu ... hehehe ... susah plop tu nop jawab .. cuba tanya soalan yang senang-senang ckit ... sure aku jawab nye ... hehehe ... ni tak .. suka sangat tanya soalan - soalan ni :



~~ aku dah ... ko bila lagi ??
~~ ko ngan owang mana ??
~~ bila lagi nye nop belanja nasi minyak ni ??
~~ sape ehem-ehem ko ??
~~ bila lagi nye nop bagi kad ni ??
~~ eh ,, umur ko kan dah 20 lebih kan ?? bila lagi nye ??
~~ eleh ,, tak kan tak ada kot ??



soalan-soalan inilah yang mereka suka tanya ... tapi bukan salah diaowang pun ... hehe ... mana tak nye ,, dah ramai kawan-kawan aku ngan sedara mara aku yang sebaya dengan aku yang dah kahwain ,, bertunang ,, dah jadi ibu ngan ayah ... tidop kurang jugop yang bakal bertunang ,, yang bakal kahwin ,, dan yang bakal jadi ibu dan ayah ... so ,, memang sesuai sangatlah aku kena soal dan aku jadi mangsa ngan soalan-soalan macam ni ... aduyai ... yang paling aku lemah tu soalan " bila lagi nye nop belanja nasi minyak ni ?? " ... tak apa ,, nanti aku belanja kowang makan nasi minyak kat cafe ... hehehe ...

dan kerana aku yang masih belum update kan status aku ni ,, aku slalu digosipkan ngan mereka-mereka yang turut senasib ngan aku ... hehehe ... sehinggakan keluar 2 lagi soalan short essay : " ko ngan sape sebenar nye ?? " & " ko ngan sape skrang ni ?? " ... hahaha .. kadang-kadang lucu jugop ... sebab mereka tidop tahu perkara sebenar ... apa lagi ,, aku pun layan je la gosip tu .. hahaha .. biasalah ,, mereka pun just nop usik aku ...

aku bukan memilih ,, tapi mungkin belum sampai waktu nye lagi kot ... tak apa ,, kowang semua jangan risau ... bila aku dah update status aku ,, aku akan announce kat public ... hahaha ... apa yang pasti ,, wat masa sekarang ni ,, banyop benda yang aku kena settlekan ... kalau dah jodoh ,, tak kan ke mana ... kalau dah jodoh ,, dua hati pasti bersatu ... hehehe ... dan yang paling aku pasti ,, lebih banyak soalan yang akan dikeluarkan apabila 6 julai nanti ... 6 julai ni aku akan mencukupkan umur aku tuk tahun ni ... dan yang pastinya lagi ,, awak musti dop ingat tarikh tu kan ... tak pe la ,, tak penting pun ... tapi lau awak ingat lagi bagus ... hahaha ...



4 comments:

fahmi087 said...

rajinnya org tya soalan cepu emas kat nana yek...

xde org pun tya soalan gitu dgn saya :D

makcik kerepot said...

hahahaha ...
slalu sgt dpt soalan tu taw...
penat wo0o0o ..
kadang2 geram pom ada gop ...
hehehe ,, nnt nana tanya fahmi plop ..

habibi shm said...

eeeee tolonglah.. ak malas nk tny soklam2 camtu.. xbersifat kbkk lgsung..hahaa... sebab skema jawapannyer ade ngan ak..hahaha

makcik kerepot said...

hahahaha ...
eleh ,, padahal ..
ye pernah tanya ...
hahahaha ..
dan yg pasti nye ,, habibi shm jugop adalah mangsa soalan2 mcm tu .. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...